dimarts, 4 de juny del 2013

Els bolsos de la CARETTA CARETTA BARCELONA

Caretta Caretta Barcelona, artesana i disenyadora de roba, fa una gamma de bolsos, ronyoneres, necessers i faldilles, originals i pràctics per la vida quotidiana. Estampats molt macos i sencills.

Si esteu interessats per alguns dels seus articles i voleu saber característiques concretes de mides etc... només cal que us poseu en contacte amb nosaltres

Motxila Bubble: Les característiques  de la motxila son amb tancament exterior amb cremallera, butxaca interior dividida en 3 apartats i amb cremallera, folre interior, nanses de cotó negre regulables, tela de cotó.
Les mides: ample part superior: 28cm; ample part inferior: 36cm; llarg: 38cm. Disponible en diferents estampats.
Preu: 32 euros

 
 

 

Bolso Kyoto: Les característiques del bolso son amb tancament exterior amb cremallera, butxaca interior dividida en 3 apartats i amb cremallera, folre interior, nanses regulable de pell sitètica, tela de cotó japonesa.
Les mides: d'ample part superior: 28cm ; ample part inferior: 36cm; llarg: 38cm Disponible en diferents estampats
Preu: 32 euros

 




Bolso Nicole: Model ideal per portar en totes les ocasions. Característiques: Solapa amb tancament magnètic interior reforçat per donar-li més cos i durabilitat, i embuatat perquè tingui un tacte suau i esponjós. Butxaca interior. Apartat interior amb cremallera per portar allò més valuós. Nansa de cotón de color negre i regulable.Tela de cotó de forma triangular. Mesures: ample a la part superior: 27cm ample a la part inferior: 36cm llarg: 25cm. Disponible en diferents estampats.
Preu: 28 euros

 

Bolso NYCombina el volum necessari per a portar tot allò necessari en el dia a dia amb un diseny sobri i un estampat alegre i atractiu
Tancament amb iman, una butxaca interior i un apartat amb cremallera per a guardar el més valuós.
Nansa regulable de cotó
Mides: 28cm x 38cm. Disponible en diferents estampats.

Preu: 25,50 euros





Bosseta Brigitte: Les caracteristiques son: tanca amb cremallera, forro interior, butxaca interior, tira regulable de pell sintetica. Mides: 25 cm de llarg x 23 cm d'ample aprox. Disponible en diferents estampats.
Preu: 18,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada