dimarts, 21 de maig del 2013

Els tallers de dissabte del mes de Juny

I aquest mes tenim molta bijuteria!!! Tenim transferències d'imatges a les nostres peces de bijuteria, tenim joieria amb metall, bijuteria d'argila polimèrica texturitzada, bijuteria amb ganxet, bijuteria amb mosaic de vidre i fins i tot bijuteria amb swaroski! Agafo aire, perquè a més tenim una altra vegada els nostres cursos de patchwork, tornem a repetir amb el decoupage però fent un bagul i, com cada mes, trapillo (farem un bolso) i mosaic. Gairebé res!!! Aquí teniu el resum per a que li feu una ullada.

Y este próximo mes tenemos mucha bisutería!!! Tenemos transferencias de imágenes para personalizar nuestras piezas de bisutería, tenemos joyas con metal, bisutería con arcilla polimérica texturizada, bisutería con ganchillo, bisutería con mosaico de cristal e incluso bisutería con swaroski! Cojo aire porque además tenemos otra vez nuestros cursos de patchwork y volvemos a repetir con el decoupage pero haciendo un baúl y, como cada mes, trapillo (haremos un bolso) y mosaico. Casi nada!!! Aquí tenéis el resumen para que le deis un vistazo. 


2 comentaris:

  1. Hola,

    M'encanten les activitats que proposeu i, també m'agrada molt el vostre blog.

    Ara mateix vaig a compartir aquesta entrada vostra per les meves xarxes socials.

    Una abraçada,

    Janet Selma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Janet!!!
      Moltissimes gràcies!! Ens afalaga molt el teu comentari!! Quan vulguis t'esperem a Can Manetes si no per fer un taller, per veuren's i coneixen's a mi i a l'Elna. i de pas veus la botiga!!
      Una abraçada per tu també!!!
      Meritxell

      Elimina