dilluns, 27 de maig de 2013

Els tallers d'aquest dissabte: decoupage y patchwork

Us recordo els tallers que aquest dissabte tenim per vosaltres. Encara queden places!

 Nosaltres som unes enamorades del decoupage.  En totes les seves formes ... Fa poc vam fer un taller de bijuteria amb decoupage i ara volem proposar-vos que us endinseu una mica més en aquesta tècnica decorant un bagul!  Nosaltres, com sempre, posem tot el material: el bagul de 17x11x9, els tovallons, botons, pintures, purpurines, floretes per decorar, vernís ... tot el que faci falta per a que el teu projecte et quedi el més personalitzat possible.

En els tallers que fem entre setmana també podeu venir a aprendre aquesta tècnica al vostre ritme! Consulteu l'apartat de "Tallers entre setmana" per a més informació o bé contacteu amb nosaltres!

I el mateix dissabte continuarem aprenent sobre el patchwork i aprendreu a fer-vos un coixí! Tornarà a venir la Clàudia, que també és una de les nostres artesanes. Els que ja heu fet tallers de patchwork amb ella ja no cal que us digui res, els resultats sempre parlen millor per ells mateixos!

Nosotras somos unas enamoradas del decoupage. En todas sus formas ... Hace poco hicimos un taller de bisutería con decoupage y ahora queremos proponeros que os sumerjáis un poco más en esta técnica decorando un baúl! Nosotras, como siempre, ponemos todo el material: el baúl de 17x11x9, las servilletas, botones, pinturas, purpurinas, flores para decorar, barniz ... todo lo necesario para que tu proyecto quede lo más personalizado posible.

En los talleres que hacemos entre semana también podéis venir a aprender esta técnica a vuestro ritmo! Consulta el apartado de "Talleres entre semana" para más información o bien contacta con nosotras!

Y el mismo sábado pero por la mañana continuaremos aprendiendo patchwork y os haréis un cojín! Volverá a venir Clàudia, que también es una de nuestras artesanas. Los que ya habéis hecho talleres con ella ya no hace falta decir nada más porque los resultados hablan por si solos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada