dilluns, 8 d’abril del 2013

Taller de creació de sabons i de mosaic

Volem començar la setmana amb un avanç del que us hem preparat per aquest dissabte. Us animeu?
Queremos empezar la semana con un avance de lo que os hemos preparado para este sábado. Os animáis?

 Pel matí, un taller d'iniciació al mosaic on aprendreu la tècnica directa. És una bona forma de veure una bona introducció del món del mosaic i d'emportar-te'n una capsa decorada al teu gust al finalitzar el taller.
Por la mañana, un taller de iniciación al mosaico donde aprenderás la técnica directa. se trata de una buena forma de introducirte en el mundo del mosaico y de llevarte una caja decorada a tu gusto al finalizar el taller. 
Per la tarda, et proposem una cosa ben diferent! Taller de creació de sabons de glicerina. En unes hores no només aprendràs la tècnica i tot el que has de saber sobre com fer els teus propis sabons de glicerina, sinó que a més te n'emportaràs dos de fets per tu mateix/a: un amb incrustacions de xocolata i un altre d'aloe vera.
Por la tarde, te proponemos algo muy diferente! Taller de creación de jabones de glicerina. En unas horas no solo vas a aprender la técnica y todo lo que necesitas saber para poder hacerte tus propios jabones de glicerina, sino que además te llevarás dos jabones hechos por ti mismo/a: uno con incrustaciones de chocolate y otro de aloe vera. 






Vinga, vine als nostres tallers de cap de setmana, no només aprendràs a fer un munt de coses per tu mateix sinó que a més, t'ho passaràs genial!
Venga, ven a nuestros talleres de fin de semana, no solo vas a aprender a hacer un montón de cosas por ti mismo/a sinó que además te lo pasarás genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada