divendres, 22 de febrer del 2013

Tallers del mes de Març i algunes sorpreses!

Aquí teniu els monogràfics que farem durant aquest mes de Març! Degut a l´`exit que va tenir en l'anterior mes, repetim el taller de patchwork però en aquest cas es faran aplicacions sobre una bossa-motxilla! A més, continuem amb els nostres tallers bàsics de cada mes com són els de ganxet i el de mosaic. La nostra proposta de ganxet és realitzar una cistelleta super mona i continuarem aprenent més tipus de grannies i altres propostes del que podem fer amb ells en acabat! Les novetats d'aquest mes és, per un costat, el taler de filferro en el qual aprendreu a fer-vos un collaret i unes arracades, tot desde zero; l'altra novetat és el taller de fals tiffany en el que es decorarà un petit gerro de vidre i ... la darrera novetat és construir desde zero una preciosa caseta d'ocells amb cartró que podeu fer servir com a portaclaus!!

Què més podem demanar? No tenim més dissabtes, que ja sabeu que sinó .... segur que els ompliríem amb noves idees per vosaltres!

Recordeu que aquest mes celebrarem el nostre 1er aniversari de vida de Can Manetes!! Ja us anirem informant de totes les activitats que tenim pensades ....!!! De moment només us podem dir que us reserveu el dia 23 de Març. Us seguirem informant!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada