dimecres, 6 de juny de 2012

Fotos del 2on curs d'iniciació al mosaic


El passat dia 2 de Juny vam fer el nostre 2on curs d'iniciació al mosaic. Us deixem una foto per a que veieu el resultat, però podeu trobar moltes més fotos al nostre facebook: www.facebook.com/canmanetes. Ja estem preparant els propers cursos de mosaic. Ben aviat podrem dir-vos les dates. 

En aquest curs les alumnes van aprendre nocions bàsiques de la tècnica directa amb peces pretallades de ceràmica, tot i que alguna d'elles es va atrevir a utilitzar les tenalles! Els propers cursos també seran d'iniciació però si hi ha algú interessat en aprendre alguna tècnica concreta del mosaic o vol realitzar algún projecte específic, es pot posar en contacte amb nosaltres. 

El pasado día 2 de junio hicimos nuestro 2o curso de iniciación al mosaico. Os dejamos una foto para que veáis el resultado, pero podéis ver más fotos en nuestro facebook: www.facebook.com/canmanetes. Ya estamos preparando los próximos cursos de mosaico. Dentro de poco podremos daros fechas concretas. 

En este caso las alumnas aprendieros las nociones básicas de la técnica directa con piezas precortadas de cerámica, aunque alguna de ellas se atrevió a utilizar las tenazas! Los próximos cursos también serán de iniciación pero si hay alguien interesado en aprender alguna técnica concreta del mosaico o quiere realizar algún proyecto específico, se puede poner en contacto con nosotras. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada