dijous, 29 de març de 2012

Benvinguts a Can Manetes!!!!Aquesta és la nostre primera entrada i estem molt emocionades!!!
El dia 24 d'aquest mes vam fer la inauguració de la nostre botiga-taller: "CAN MANETES". Després d'uns dies hem fet ja els primers anàlisis i són.................. SUPER POSITIUS!!!! tan per part dels artesans que han col·laborat com per part de la gent que s'ha anat passant. A totes aquestes persones, us volem dir: MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!!! No sabeu la felicitat que tenim a l'escoltar tantes vegades que la botiga ens ha quedat molt maca, que les coses que venem són precioses, que és una molt bona idea això de fer tallers ... Que ens digueu totes aquestes coses, simplement, ens dóna encara més forces per tirar endavant amb aquest projecte que feia tan de temps que ja portàvem al cap.

Esta es nuestra primera entrada y estamos muy emocionadas!!!
El dia 24 de este mes hicimos la inauguración de nuestra tienda-taller "CAN MANETES". Después de unos días hemos hecho ya los primeros análisis...........SUPER POSITIVOS!!!! tanto por parte de los artesanos que han colaborado como por parte de la gente que ha ido pasando. A todas estas personas, os queremos decir: MUCHAS MUCHAS GRACIAS!!!!! No sabéïs lo felices que somos al oir tantas veces que la tienda nos ha quedado muy bonita, que las cosas que vendemos son preciosas, que es una muy buena idea esto de hacer talleres.... Que nos digáis todas estas cosas, simplemente, nos da aún más fuerzas para seguir con este proyecto que hacía tanto tiempo que ya teníamos en la cabeza.


2 comentaris:

  1. Meri, molt xula la tenda, molta sort amb els tallers, quan vulguis pasam a veure. Et deixo la adreça http://ovillosyganchos.blogspot.com
    Petons

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Aurora!!!
    Un petonàs!!!

    ResponElimina